Piz­za ver­du­re met ru­co­la

Ingrediënten:
  • 1 courgette
  • 3 gele paprika's
  • 240 g zwarte olijven in plakjes (potje)
  • 1 pizzadeeg met tomatensaus (koelvers)
  • 175 g geraspte kaas
  • 75 g rucolaslamelange
  • 2 el traditionele olijfolie
Bereiding:
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snijd de courgette in plakjes en de paprika in stukjes.
  • Laat de olijven uitlekken.
  • Rol het pizzadeeg uit en snijd in 4 gelijke stukken.
  • Leg de stukken deeg op een ingevette bakplaat en bestrijk met de tomatensaus uit de verpakking. Bestrooi met pepper.
  • Verdeel de groenten, olijven en kaas erover.
  • Bak de pizza ca. 15 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
  • Leg de pizza's op 4 borden, verdeel er wat sla over en besprenkel met de olie.