Keukenspullen
Lekker met pittige radijsmix (rauwkost, zak 150 g).
- bakpapier
- 4 koelverse Italiaanse houtovenpizzabodems
- 30 g verse basilicum
- 500 g cherrytomaten
- 400 g pikante hummus
- 2 bakjes tuinkers
- 4 el geroosterde pijnboompittenzet producten op mijn lijst
- Verwarm de oven voor op 240 °C.
- Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier.
- Schuif 2 bodems op een bakplaat.
- Bak ca. 8 min. in de oven.
- Als je ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten.
- Neem uit de oven en bak zo nog eens 2 bodems.
- Snijd de blaadjes van het basilicum grof.
- Halveer de cherrytomaten.
- Verdeel de hummus over de pizza’s en bestrooi met de tuinkers, het basilicum, de pijnboompitten en cherrytomaten.
Lekker met pittige radijsmix (rauwkost, zak 150 g).