Piz­za hum­mus en ver­se krui­den

Keukenspullen
  1. bakpapier
Ingrediënten:
  • 4 koelverse Italiaanse houtovenpizzabodems
  • 30 g verse basilicum
  • 500 g cherrytomaten
  • 400 g pikante hummus
  • 2 bakjes tuinkers
  • 4 el geroosterde pijnboompittenzet producten op mijn lijst
Bereiden
  • Verwarm de oven voor op 240 °C.
  • Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier.
  • Schuif 2 bodems op een bakplaat.
  • Bak ca. 8 min. in de oven.
  • Als je ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten.
  • Neem uit de oven en bak zo nog eens 2 bodems.
  • Snijd de blaadjes van het basilicum grof.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Verdeel de hummus over de pizza’s en bestrooi met de tuinkers, het basilicum, de pijnboompitten en cherrytomaten.
Combinatietip:
Lekker met pittige radijsmix (rauwkost, zak 150 g).