Ingrediënten:
Voor erbij: Tomaten wassen, in partjes snijden en met sla en dressing mengen. Pizza serveren met salade.
- 2 pakken Pizza & Tomato (à 470 g)
- 1 net zoete uien (4 stuks)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel verse tijm (zakje à 15 g)
- 2 bolletjes mozzarella (kaas à 125 g)
- 2 trostomaten
- 1 zak gemengde sla (200 g)
- 4 eetlepels honing-mosterddressing (cup à 100 ml)
- Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4.
- Rol het pizzadeeg af
- Snijd het in gelijke delen en leg het op 2 bakplaten.
- Het deeg volgens de gebruiksaanwijzing in ca. 10 minuten bakken.
- Pel intussen de uien en snijd ze in ringen.
- Verhit ze in een koekenpan met olie.
- De uien op zacht vuur ca. 5 minuten fruiten.
- Breng op smaak met tijm, zout en peper.
- Deegbodem uit de oven halen en de tomatensaus (uit pak) erover verdelen.
- Verdeel de uien over de pizza.
- Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de pizza's.
- De pizza's in ca. 10 minuten gaar bakken.
Voor erbij: Tomaten wassen, in partjes snijden en met sla en dressing mengen. Pizza serveren met salade.